Ik ben Chaliyah Beersma, geboren in 2003 te Gouda. Nadat ik mijn VMBO diploma heb behaald ben ik gestart met ROC Sport en Bewegen en afgerond. Daarnaast volg ik nu de opleiding Pedagogisch Medewerker. Verder ben ik sportief en ga ik graag shoppen met mijn vriendinnen.

Wat doe ik?

Ik volg nog altijd danslessen Urban, Commercial en Dancehall om zo steeds meer kennis op te doen. Ik verzorg met regelmaat workshops op diverse locaties. En dans graag mee met voorstellingen. Benieuwd naar wat ik zoal doe?  Bekijk dan hier mijn actuele werkervaring. Interesse om een samenwerking aan te gaan en/of een workshop te boeken? Neem dan contact op. Verder ben ik Miss Teen 3rd Runner Up & Miss Teen Photogenic van Teen Universe Netherlands 2020 en daar ben ik trots op! Ook dat geeft mij nieuwe inzichten, kansen en hoop daar veel te leren.

Ik zie mezelf als…

Enthousiast, energiek, liefdevol en begaand! Op het eerste gezicht kan ik best verlegen overkomen maar wacht maar totdat ik je ken :-). Ik geniet enorm van het lesgeven en alles dat daarbij komt kijken. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit daarom ook overdraag. Met liefde, energie en passie je vak kunnen uitoefenen is toch het mooiste wat er is?

Motto: Het belangrijkste is dat je blijft leren op welke manier dan ook. Volg je hart en ga je dromen achteraan, ze komen niet vanzelf!