Ik ben Chaliyah Beersma en geboren in Gouda. Ik zit momenteel op Broeckland College en volg een opleiding tot Hip Hop instructeur. Verder ben ik sportief en ga ik graag shoppen met mijn vriendinnen.

Wat doe ik?

Ik volg nog altijd danslessen Urban, Feminine hiphop, Klassiek Ballet en Dancehall om zo steeds meer kennis op te doen. Ik verzorg met regelmaat workshops op diverse locaties. En dans graag mee met voorstellingen. Benieuwd naar wat ik zoal doe?  Bekijk dan hier mijn actuele werkervaring. Interesse om een samenwerking aan te gaan en/of een workshop te boeken? Neem dan contact op. Verder ben ik een van de Finalisten van Teen Universe Netherlands 2020 en daar ben ik trots op! Ook dat geeft mij nieuwe inzichten, kansen en hoop daar veel te leren.

Ik zie mezelf als…

Enthousiast, energiek, liefdevol en begaand! Ik geniet enorm van het lesgeven en alles dat daarbij komt kijken. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit daarom ook overdraag. Met liefde, energie en passie je vak kunnen uitoefenen is toch het mooiste wat er is?

Motto: Het belangrijkste is dat je blijft leren op welke manier dan ook. Volg je hart en ga je dromen achteraan, ze komen niet vanzelf!