De Nederlandse kampioenschappen kon niet beter eindigen: ik heb een eerste plek behaald voor de categorie “solo streetdance/hiphop”. Tijdens de coronacrisis gingen de danswedstrijden door… vele organisaties moesten ineens improviseren.  Wij als dansers waren heel blij dat we toch konden deelnemen aan de online danswedstrijden. Buiten dat ik mijn choreografie moest bedenken moest ik nu ook een locatie zoeken voor mijn video. Maar het is gelukt, in de voorrondes had ik de 2de prijs behaald. De laatste 6 dansers zijn geselecteerd voor de Nederlands kampioenschappen van We Know You Can Dance. Om mijn doel te behalen heb ik hard getraind en een nieuwe choreografie gemaakt. Vandaag was het dan zover, 6 dansers hebben gestreden om de eerste plek. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik de eerste plek heb behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *