Miss Teen Photogenic 2020 van Teen Universe Netherlands.

Deze titel is gekozen door een fotograaf Ruud de Jong. Een fotograaf die heeft samengewerkt met alle missen.

De fotograaf Ruud de Jong zei “toen Lyron aan me vroeg die prijs uit te reiken wist ik echt niet welke criteria ik moest hanteren, maar hij heeft gezegd dat ik m’n gevoel moest volgen. Overdag en tijdens en vlak na de shoot vond ik het erg moeilijk want er waren wel meerderen aan wie ik de prijs zou kunnen geven maar ’s avonds werd het duidelijk: van jou hoefde ik nauwelijks foto’s te deleten (bv omdat je ogen half dicht zaten of dat je een scheve mond had, iets dat bij iedere shoot wel voorkomt) en bij de groepsfoto’s stond je er ook steeds goed op dus op dat moment werd de keuze voor mij gemakkelijk. Dus nogmaals: gefeliciteerd ermee, prima gedaan. Ik hoop dat het hele traject je goede dingen heeft gebracht waar je verder iets aan hebt 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *