P.E.T.S  is een lesprogramma over pesten bedoeld voor zowel basis- als middelbare scholen. P.E.T.S staat voor Probeer Eens Te Stoppen of een pets om wakker geschud te worden en een stukje bewustwording op gebied van pesten.

Zelfbeeld (2019/2020)

Jasmijn staat er goed voor op school voor bijna alle vakken. Er zit een jongen bij haar in de klas, Luuk, ze vind hem leuk, maar ze weet dat hij haar toch niet ziet staan. Bibi en Lotte uit haar klas zijn meer aanwezig, Jasmijn is stiller en serieuzer.

Cast: Sara Luiten (Jasmijn), Chaliyah Beersma (Bibi), Britt Kalsbeek (Lotte), Pepijn Frouws (Luuk), Alexander van Reeken (Eduard Prins), Roxana van der Meulen (Griselda van Ugchelen), Yvonne Laan (Daniëlle Kroon) en René Steenbergen (Gijs van Loon)

Schaamte (2018/2019)

Lucas is gek op dansen, alleen niet iedereen accepteert dit van hem. Als hij op dansles gaat en zijn beste vriend Finn hem probeert te steunen gaat het juist mis. Lucas wordt uitgescholden omdat hij meteen homo zou zijn. Dansen is alleen voor meisjes vind de rest. Lucas schaamt zich.

Cast: Angeney Boer (Lucas Venema), Pepijn Frouws (Finn), Batuhan Eryigit (Patrick), Chaliyah Beersma (Soraya), Mark Semenov (Guido), Karima Hassine (Karin Venema), Jasper de Groot (Nico van Eerbeek), Kim de Wilde-Veldhuizen (Marjolein van Loenen), Harjan Kalsbeek (Danscoach Mike), Yvonne Laan (Danielle Kroon) en Brian op de Dijk (Bart Maas)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *